Blijf met je poten van mijn goud

Wanneer een mysterieuze kat een machine die goud kan maken komt presenteren aan Kattenklauw III, de keizer van Katteneiland, is die ervan overtuigd dat hij eindelijk rijk zal worden… Maar is dat wel echt zo? Glitter en Bitter komen al snel achter de ware plannen van deze mysterieuze kat en doen hun best om de verschrikkelijke, milieuvervuilende machine te stoppen. Daar bij wordt de keizerlijke tweeling geholpen door een wel heel bijzondere knager… Geronimo Stilton!

Titel: Blijf met je poten van mijn goud
Auteur: Oscar Tortuga

[isbn]9789085921066[/isbn]

Lees ook:Het regent Geronimo Stilton!
Lees ook:Mijn vriend Oscar – Angela Pelaez-Vargas
Lees ook:De Duistere Driemaster (Fantasia XI) – Geronimo Stilton
Lees ook:Zo vind je goud – Viviane Schwarz
Lees ook:Fantasia X – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>