Zus voor een nacht

Een spannend debuut! Zus voor één nacht door Christien Boomsma

Het briefje verkreukelde tot een onooglijk propje, toen ze het met een boos gezicht in haar zak propte. Probeer me niet te vinden! Wat dácht die Saritha eigenlijk wel? Eerst zichzelf in Robins huis intoveren, één nacht zus spelen en dan verwachten dat ze hem kon smeren met zo’n afscheidsboodschap?
Robin klemde haar lippen op elkaar. “Dát zullen we nog wel eens zien,” mompelde ze voor zich uit.

De elfjarige Robin heeft altijd al een zus gewild. Want alleen een zus zou begrijpen hoe het is om samen te wonen met een egoïstische moeder als Chantal. Als haar moeder tijdens midzomernacht een groot feest geeft, duikt daar ineens een vreemd, witharig meisje op. Iedereen gelooft dat deze Saritha haar zus is, maar Robin heeft toch geen zus? En waarom verdwijnt Saritha na die ene, vreemde nacht?

Samen met haar vriend Luuk gaat Robin op zoek naar de waarheid over haar ‘zus voor één nacht’. Ze ontdekt dat Saritha in groot gevaar verkeert en zet alles op alles om haar te helpen. Zelfs als dat haar eigen leven in gevaar brengt…

Meer info: www.christienboomsma.nl

Leeftijdsadvies: 11+
Aantal pagina’s 240

Lees ook:Leesfragment: Zus voor een nacht
Lees ook:Zus voor een nacht verkozen tot Beste Jeugdboek 2009 door Noordwijkse Kinderjury
Lees ook:Lang leve Robin! – Sjoerd Kuyper
Lees ook:Verlost (Het Huis van de Nacht 12) – P.C. & Kristin Cast
Lees ook:Moordspel – Cis Meijer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>