De edele (Summoner 2) – Taran Matharu

De edele van Taran Matharu is het tweede deel van de Summoner-serie waarin een jaar na het toernooi, Fletcher en Ignatius nog steeds opgesloten zitten in de kerkers van Pelt. Nu zullen ze worden berecht door de Onderzoeksraad, een machtig instituut waarvan het bestuur niet het beste met Fletcher voor heeft. 

Tijdens het proces worden er schokkende onthullingen gedaan over Fletchers afkomst, maar hij heeft weinig tijd om erbij stil te staan. De afgestudeerden van de Vocans Academie worden diep de jungle van de orks in gestuurd, om een gevaarlijke missie te voltooien voor de koning en zijn raad.

Als ze falen, zullen de legers van de orks machtiger worden dan ooit. Met zijn vrienden Othella en Sylva aan zijn zijde, vecht Fletcher zich een weg naar het hart van het orkenrijk om Hominum van de ondergang te redden. Al wordt het zijn dood.

TTitel: De edele
Serie en deel: Summoner 2
Auteur: Taran Matharu
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000358311
Voor Young Adults.

Lees ook:De nieuweling (Summoner 1) – Taran Matharu
Lees ook:De IJzerstrijder (Iron Fey – Call of the Forgotten 3) – Julie Kagawa
Lees ook:De Grijze Jager 2 – De brandende brug
Lees ook:Schattenjagers in de problemen (Minecraft 4) – Winter Morgan
Lees ook:Kraai & Koninkrijk (De Kraaien 2) – Leigh Bardugo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>