Bemind (Het Huis van de Nacht Andere Wereld 1) – P.C. Cast & Kristin Cast

Het Huis van de Nacht is terug! Bemind van P.C. Cast & Kristin Cast is het eerste deel in de serie Het Huis van de Nacht Andere Wereld.

Zoey en haar vrienden zijn al een jaar uitgewaaierd over het land. Ter gelegenheid van Zoeys achttiende verjaardag roept Stark iedereen weer bij elkaar in Tulsa. Maar Tulsa blijkt niet meer zoals het was.

Vreemde, duistere tekens worden zichtbaar – zou het kunnen dat Neferet zich toch weer roert? Zoey wil niets aan het toeval overlaten en roept haar vrienden op om samen met haar een nieuwe laag van bescherming over Neferets gevangenis te leggen. Koud kunstje, of toch niet?

Niets is ooit wat het lijkt in het Huis van de Nacht en de vrienden moeten opnieuw samen ten strijde trekken. Maar een jaar is lang. Kunnen ze nog steeds op elkaar bouwen of zijn ze te veel uit elkaar gegroeid? Zal de duisternis vriendschappen vernietigen of zal Zoey erin slagen om degenen die ze lief heeft te redden?

Titel: Bemind
Serie en deel: Het Huis van de Nacht Andere Wereld 1
Auteur: P.C. Cast & Kristin Cast
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000357758
Voor Young Adults.

Lees ook:Huis van de Nacht – Verraden
Lees ook:Verlost (Het Huis van de Nacht 12) – P.C. & Kristin Cast
Lees ook:Het huis van de nacht – Verkozen
Lees ook:De nacht van de vallende ster – Amy Hest
Lees ook:Dolende ster (Zodiak 2) – Romina Russell

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>