Griezelen in de achtbaan (Groene reeks 6) – Geronimo Stilton

Griezelen in de achtbaan is alweer het zesde en tevens laatste deel in de Groene reeks van Geronimo Stilton. Naast de standaard editie is dit deel ook verkrijgbaar als Makkelijk Lezen boek.

Brrr… Geronimo stond rattenangsten uit toen hij samen met Duifje Duistermuis naar de Grote Griezelkermis in Lugubria ging. Alle attracties waren eng, luguber en angstaanjagend, maar er was er één die er met kop en schouders boven uitstak: de Grote Griezelachtbaan!

En juist daar wilden Duifje en Torteltje natuurlijk het liefst in. Geronimo, die bang is voor zo’n beetje alles (en zeker voor achtbanen) viel al bijna flauw bij het idee alleen.

De karretjes zagen eruit als doodskisten en de rails liepen dwars door een reusachtige schedel, en dat bleek nog maar het begin. Zodra ze hadden plaatsgenomen in hun karretje en de schedel in zoefden, bleek namelijk dat het daarbinnen echt spookte!

Meerdere knagers verdwenen spoorloos in het niets en kwamen nooit meer uit de achtbaan tevoorschijn! Geronimo wilde niets liever dan zo snel mogelijk weer naar huis, maar daar wilde Duifje niets van weten.

Ze stond erop dat ze de raadselachtige verdwijningen tot op de bodem toe zouden uitzoeken! En zo begon Geronimo rillend en bibberend aan een lange, snorhaarkrullende speurtocht dwars door stikdonkere ruimtes en onderaardse gangenstelsels…

Titel: Griezelen in de achtbaan
Serie en deel: Groene reeks 6
Auteur: Geronimo Stilton
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085923442
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Snottebellenslakkensoep? Heerlijk! (Groene reeks 2) – Geronimo Stilton
Lees ook:Vleermuisgespuis (Gele reeks 1) – Geronimo Stilton
Lees ook:Wat moet ik met een mammoet? (Rode reeks 4) – Geronimo Stilton
Lees ook:De gruwelshow (Rode reeks 3) – Geronimo Stilton
Lees ook:Hoe vang je een mummie? (Groene reeks 4) – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>