Ik vlieg! Maar vertel het niet verder – Paul Jennings & Andrew Weldon

Van de Australische versie van Ik vlieg! Maar vertel het niet verder van schrijver Paul Jennings en cartoonist Andrew Weldon zijn al ruim 100.000 exemplaren verkocht. Het werk is dan ook een unieke combinatie van een strip- en leesboek.

De meeste mensen vinden Victor een sukkel. Hij heeft sproeten, wordt snel rood en draagt altijd de verkeerde sneakers. Hij heeft één grote droom: hij wil beroemd worden. Alleen ziet het er niet naar uit dat dat ooit zal gebeuren.

Tot op een dag. Alles verandert wanneer Victor ontdekt dat hij kan VLIEGEN! Echt waar! Hij kan écht vliegen! Eureka! denkt hij. Nu word ik beroemd! Maar er is één probleem: Victor kan alleen vliegen als niemand hem ziet.

Als iemand hem ziet vliegen, stort hij halsoverkop neer. Wat nu? Moet hij zijn leven riskeren om beroemd te worden?

Het boek bevat cartoons op elke pagina en is dus ook heel erg geschikt voor moeilijke lezers. Ook zit het vol gekke humor, dus is het ook heel gunstig voor je lachspieren! Leuk voor fans van de boeken van Andy Griffiths en Jeff Kinney.

Titel: Ik vlieg! Maar vertel het niet verder
Auteur: Paul Jennings & Andrew Weldon
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401427036
Voor kinderen vanaf 8/9 jaar.

Lees ook:Ik vlieg! Maar vertel het écht niet verder (Ik vlieg! 2) – Paul Jennings & Andrew Weldon
Lees ook:De hondeneters
Lees ook:Vliegensvlugge vlieg – Michael Rosen
Lees ook:Victor – Catharina Valckx
Lees ook:Rood of waarom pesten niet leuk is – Jan de Kinder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>