De papawinkel – Sanne Miltenburg

Vandaag viel een folder van de Papawinkel in de bus. En, echt waar, in de Papawinkel vind je allerlei soorten papa’s.

Zelf heb ik al een papa. Maar ik heb er niets aan. Wanneer pap een keertje met me voetbalt, is hij na vijf minuten al moe. Als ik in het zwembad van de hoogste duikplank durf, ziet hij het niet eens. En op de kermis vindt hij alles te duur.

Ik heb er genoeg van. Ik ga pap inruilen voor een nieuwe papa. Maar zijn de papa’s in de Papawinkel echt leuker? Een hilarisch en origineel prentenboek over papa’s en hun zonen voor iedereen vanaf 4 jaar.

Titel: De papawinkel
Auteur: Sanne Miltenburg
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044825657
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Mijn papa weet alles – Astrid Desbordes
Lees ook:Mijn papa is op jouw mama – Ilona Lammertink
Lees ook:Klein wit visje en zijn papa – Guido van Genechten
Lees ook:Papa zegt ja – Filemon Wesselink
Lees ook:Mama Lief & Papa Held – Orianne Lallemand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>