De grootste toren, de kleinste ster – Kate Baker

De grootste toren, de kleinste ster van Kate Baker is een fraai geïllustreerd non-fictieboek over de wonderen van mens en natuur. Een inspiratie om nieuwsgierig te zijn en te blijven!

Heb je je ooit afgevraagd hoe groot een dinosaurus is in vergelijking met de piramides van Gize? Of dat een kolibrie misschien wel sneller kan vliegen dan een vliegtuig? En hoeveel atomen in een zandkorrel passen?Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in dit prachtige boek van vergelijkingen tussen door mensen gemaakte dingen en de natuur.

De gedetailleerde tekeningen op schaal, de informatie tekst en de onverwachte visuele overeenkomsten helpen de lezer te begrijpen hoe snel, hoe sterk, hoe klein en hoe groot dingen daadwerkelijk zijn. De illustraties van prijswinnende Page Tsou zijn zowel vintage als eigentijds. Een bijzondere gids om eindeloos doorheen te bladeren en je te verwonderen.

Titel: De grootste toren, de kleinste ster
Auteur: Kate Baker
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000357734
Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

Lees ook:De kosmos en ik – Govert Schilling
Lees ook:De mooiste ster – Daniëlle Schothorst
Lees ook:De grootste griezel – Loes Riphagen
Lees ook:De Atlas Der Kleine Dingen – Emily Hawkins
Lees ook:De Vos en de Ster – Coralie Bickford-Smith

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>