Alles begon – Jonas Boets

Alles begonAlles begon is rijkelijk geïllustreerde fictie van Jonas Boets om voor te lezen (vanaf 6 jaar) of om zelf te lezen (vanaf 8 jaar). Het boek bevat twee grappige, uitbundig geïllustreerde absurde verhalen waarin de vreemdste dingen mogelijk worden en met en rake boodschap over samenleven.

Wat als je op een dag een pop krijgt die allerlei gemene plannetjes bedenkt? Wat als je op een dag een kat krijgt, die eigenlijk een tijger is? De hoofdfiguren in deze verhalen krijgen dankzij de pop of de tijger van de ene dag op de andere macht over hun omgeving. Maar is het wel zo leuk als je altijd je zin krijgt?

Titel: Alles begon
Auteur: Jonas Boets
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462912564
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Wie is er bang voor de boze heks? – Jonas Boets
Lees ook:Een beetje gek en veel pret – Jonas Boets
Lees ook:Jacht op de dronedieven (DJ Jean 1) – Jonas Boets
Lees ook:Shinu – Jonas Boets
Lees ook:Spion ontvoerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>