Krabbel & Nies en de grote kattengriezel (De avonturen van twee zwerfkatten 2) – Pieter Feller

Krabbel en Nies en de grote kattengriezelKrabbel & Nies en de grote kattengriezel is het zelfstandig te lezen vervolg op Krabbel & Nies, geschreven door Pieter Feller (bekend van o.a. Kolletje & Dirk) en geïllustreerd door Marieke Nelissen.

Krabbel en Nies wonen sinds kort in een leegstaand huis en hebben veel nieuwe vrienden gemaakt. Maar dan wordt het huis verkocht aan een verstrooide violist met een Duitse dog, Loedwieg. Kunnen Krabbel en Nies wel in het huis blijven wonen?

De twee zwerfkatten hebben nog wel meer aan hun hoofd: ze krijgen het opnieuw aan de stok met Poelie de Verschrikkelijke, en dan doen ook nog eens verhalen de ronde over de grote kattengriezel. Maar wat is het? Is het een dier, monster of…?

Heerlijke voorleesverhalen over katten, en nog veel meer dieren. Meesters en juffen lezen er graag uit voor!

Titel: Krabbel & Nies en de grote kattengriezel
Serie en deel: De avonturen van twee zwerfkatten 2
Auteur: Pieter Feller
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024578887
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Krabbel & Nies – Pieter Feller
Lees ook:Kolletje wint Kinderboekwinkelprijs
Lees ook:Pieter Feller
Lees ook:Kolletje & Dirk: Lentekriebels – Pieter Feller & Natascha Stenvert
Lees ook:Een jaar lang toveren met Kolletje & Dirk – Pieter Feller & Natascha Stenvert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>