Vogelgeluiden bij water en weide – Andrea Pinnington & Caz Buckingham

Vogelgeluiden bij water en weideDit boek is gemaakt in samenwerking met de Wildfowl & Wetlands Trust (WWT), een invloedrijke Britse organisatie die overal ter wereld natte natuurgebieden beschermt met het oog op mens en dier en brengt de geluiden van vochtige gebieden tot leven.

Water- en weidevogels maken misschien wel de bijzonderste en betoverendste geluiden van alle vogels, van de melancholieke kreet van de wulp tot de trompetterende roep van de kraanvogel. Vogelgeluiden bij water en weide is een fantastische gids over de boeiende wereld van onze natte, open gebieden en de vogels die daar leven.

Titel: Vogelgeluiden bij water en weide
Auteur: Andrea Pinnington & Caz Buckingham
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 9789048314874
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Vogelgeluiden in de tuin – Andrea Pinnington & Caz Buckingham
Lees ook:Betoverend, heerlijke recepten
Lees ook:Het allermooiste dierenboek – Dawn Sirett & Victoria Harvey
Lees ook:Onze aarde – Jonathan Litton
Lees ook:Erop of eronder – Anne Pek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>