Dinovriendjes: Tegenstellingen & Dierenvriendjes: Tellen

Deze twee schattige kartonboekjes laten kinderen op een speelse manier kennismaken met boekjes en lezen. Samen met Didi Dinosaurus en haar vriendjes leren ze ondertussen tegenstellingen en dinonamen, Uil en zijn vriendjes in het bos laten ze kennismaken met tellen!

De kleurrijke illustraties en simpele tekst moedigen de interesse in nieuwe woorden aan. De boeken die zijn gemaakt voor kleine handjes nodigen kinderen uit om zelf de bladzijden om te slaan. En met leuke vilten poppetjes!

Titel: Dinovriendjes – Tegenstellingen / Dierenvriendjes – Tellen
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 97890483152159789048315222
Voor kinderen vanaf 0 jaar.

Lees ook:Tellen met Winnie de Poeh van A.A. Milne
Lees ook:Foamboekjes Kikker
Lees ook:Cijfers & Tegenstellingen
Lees ook:Hallo Baby! Kleuren & Tellen
Lees ook:Eikenbosverhalen: Kleuren & Tellen – Julia Donaldson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>