Baby ziet… Milo ziet de wereld in zwart-wit – Rowena Blyth

Rowena Blyth is een Engelse illustrator en grafisch ontwerper. Ze ontwierp een hele reeks baby- en peuterboeken rond Milo de kat en in de reeks Baby ziet… van Uitgeverij Oogappel is nu een nieuw deel verschenen: Milo ziet de wereld in zwart-wit.

Milo de kat ziet de wereld in zwart-wit. Ook een pasgeboren baby ziet de wereld in zwart-wit. Daarom houden baby’s van contrasterende zwart-witpatronen. Hoe sterker het contrast, hoe beter ze het zien. Door naar de beelden te kijken, worden de hersenen en de visuele ontwikkeling gestimuleerd.

Titel: Milo ziet de wereld in zwart-wit
Serie: Baby ziet…
Auteur: Rowena Blyth
Uitgeverij: Oogappel
ISBN: 9789002262876
Voor kinderen vanaf 0 jaar.

Lees ook:Baby ziet… slaap zacht
Lees ook:Baby ziet… Kijkboek met spiegeltje – Chez Picthall
Lees ook:Wat ziet de baby? Baby ziet…..een kijkboek
Lees ook:Baby’s eerste badboekje – Stella Bagott
Lees ook:Baby ziet…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>