De Grote Grijpmedan – Julia Donaldson

De Grote Grijpmedan is een prachtig prentenboek van Julia Donaldson, de auteur van De Gruffalo, en Helen Oxenbury, de illustrator van Wij gaan op berenjacht. Gloednieuw, maar met een fijne klassieke uitstraling. 

Als Konijn op een dag zijn holletje binnen wil hoppen, klinkt er opeens een enge stem vanuit het donker: ’Ik ben de GROTE GRIJPMEDAN en ik ben zo griezelig als maar kan!’

Konijn durft zijn eigen huis niet meer in! Gelukkig komen zijn vrienden Kat, Beer en Olifant hem te hulp, maar ook hen jaagt de mysterieuze stem de stuipen op het lijf. Wie is toch die Grote Grijpmedan?

De Grote Grijpmedan is een gloednieuw boek van Julia Donaldson, de populairste kinderboekenschrijfster van Engeland, geïllustreerd door niemand minder dan Helen Oxenbury (bekend van o.a. Wij gaan op berenjacht). Griezelen voor kleuters, maar wel met mate natuurlijk: de onbekende griezel blijkt uiteindelijk een klein, opstandig kikkertje te zijn.

Titel: De Grote Grijpmedan
Auteur: Julia Donaldson
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767136
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Het Eikenbosverhalen stickerdoeboek – Julia Donaldson
Lees ook:Het Grote Gruffalo Doeboek – Julia Donaldson
Lees ook:Pop-up! Wij gaan op berenjacht – Michael Rosen en Helen Oxenbury
Lees ook:De balletles & Uit eten (Eerste verhalenboekjes 3 & 4) – Helen Oxenbury
Lees ook:Wij gaan op berenjacht (25-jarig jubileum kartonboek) – Michael Rosen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>