Waarom een bos geen ramen heeft – Korneel De Rynck

Waarom een bos geen ramen heeft is een bundel met achtentwintig verrassende, licht filosofische dierenverhalen voor kinderen van 8 tot 108 jaar van Korneel De Rynck en met prachtige illustraties van Joris Thys.

Over de spin die zijn draad kwijt is maar hulp krijgt uit onverwachte hoek. Over de zalm die het grondig beu is om te zwemmen. Over de olifant die liever een mug zou zijn. Maar ook over de botsing tussen de duizendpoot en de sprinkhaan, de zwaarste botsing ooit in het bos. En over het grote geheim van de kraai…

Titel: Waarom een bos geen ramen heeft
Auteur: Korneel De Rynck
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN: 9789461315489
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Niet normaal gewoon! – Mar Pavón
Lees ook:Een olifant op de stoep – Sylvia Bishop
Lees ook:Poëzieweek: Wáárom waarom? – Frank Adam
Lees ook:Waarom Klaas geen vlees eet
Lees ook:Alles lijkt liefde maar niets is wat het lijkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>