Het geheim van de flamingo (Lizzy 6) – Suzanne Buis

Dierenvriend Lizzy is terug met een spannend avontuur op Curaçao! Het geheim van de flamingo is het zesde deel in de populaire serie over Lizzy van schrijfster Suzanne Buis en illustratrice Katrien Holland.

Lizzy heeft het ontzettend naar haar zin op Curaçao, waar ze meehelpt in het dolfijnencentrum. Lizzy mag zelfs een jongerenopleiding tot assistent-trainer doen! Maar al snel gebeuren er vervelende dingen in het dolfijnencentrum.

Een van de babydolfijnen is op mysterieuze wijze verdwenen en Lizzy is bang dat het haar schuld is. De moederdolfijn is zo van slag door de verdwijning dat een belangrijke therapieweek in het water lijkt te vallen. Lizzy en haar zus gaan op onderzoek uit. Ze krijgen hulp uit onverwachte hoek…

Titel: Het geheim van de flamingo
Serie en deel: Lizzy 6
Auteur: Suzanne Buis
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020621860
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Hoe maken ze de voorkant van de populaire boeken over Floortje en Lizzy?
Lees ook:Lizzy leert zwemmen – Brigitte Minne
Lees ook:Lizzy leert fietsen – Brigitte Minne
Lees ook:Het leukste boek van Floortje – Suzanne Buis & Cok Grashoff
Lees ook:Floortje op ponykamp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>