Woezel & Pip – Vriendjes!

Vriendjes! is de titel van het nieuwe boekje van Woezel & Pip voor de allerkleinsten! Het is het ultieme kraamcadeau en zorgt ervoor dat een baby lekker kan knuffelen en knisperen met de twee beroemde hondjes.

Het is een ideale eerste kennismaking met boeken voor baby’s, het is geschikt om zelf vast te houden en te ritselen, het is gemaakt van uitwasbaar materiaal en zorgt voor urenlang lees- en knisperplezier!

Titel: Woezel & Pip – Vriendjes!
Auteur: Guusje Nederhorst
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025872748
Voor kinderen vanaf 0 jaar.

Lees ook:Woezel & Pip – Kom je spelen?
Lees ook:Woezel & Pip – Ik vind jou zo lief (XL)
Lees ook:Woezel & Pip – Buitenspelen
Lees ook:Woezel & Pip – Welkom in de Tovertuin
Lees ook:Woezel & Pip – Hallo vakantie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>