Spelen met Kikker – Max Velthuijs

Spelen met KikkerMomenteel zitten we middenin de Kikkertiendaagse (21 t/m 30 maart 2017) en vandaar dat er ook weer een gloednieuw boek is verschenen van Max Velthuijs: Spelen met Kikker. Ook zijn tot en met 15 mei 2017 alle Kikker-klassiekers tijdelijk slechts 10 euro per stuk!

Kun jij al puzzelen? Kikker speelt graag met zijn vriendjes. Tekenen, bootje varen, tikkertje… Samen hebben ze altijd plezier! Spelen met Kikker is een puzzelboek en bevat zes puzzels van 4, 6, 8, 9, 12 en 16 stukjes. Stevig voor kleine handjes en voor eindeloos veel lees- en puzzelplezier!

Kikker-klassiekers 10 euro

Titel: Spelen met Kikker
Auteur: Max Velthuijs
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025872397
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Kerstfeest met Kikker – Max Velthuijs
Lees ook:Woezel & Pip – Buitenspelen
Lees ook:Kikker babyspeelboekje – Max Velthuijs
Lees ook:Mijn kleine kikker – eerste woordjes. Max Velthuijs
Lees ook:Foamboekjes Kikker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>