Opa Konijn (Gouden Boekje) – Jane Werner

Het vintage Gouden Boekje Opa Konijn vertelt het ontroerende verhaal van Opa Konijn, die elke nieuwe generatie konijntjes voorbereidt op het komende seizoen. Hij leert ze eieren verven, de bladeren kleuren en de sneeuw te voorzien van een schaduw.

Op een dag is opa verdwenen. Kunnen de konijntjes het nu zelf? Met klassieke Disney-illustraties en een simpele, zoete tekst voor alle Disney- en Gouden Boekjes-fans. Grandpa Bunny verscheen oorspronkelijk in 1951 in Amerika.

Titel: Opa Konijn
Serie: Gouden Boekjes
Auteur: Jane Werner
Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047621508
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Verre reizen (Gouden Boekje) – Kathleen N. Daly
Lees ook:Mickey Mouse en zijn ruimteschip (Gouden Boekje) – Jane Werner
Lees ook:Disney’s Frozen (Gouden Boekje)
Lees ook:Het idee van Pé (Gouden Boekje) – Frans Lasès
Lees ook:Het Gouden Boek van Donald Duck en zijn vrienden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>