Elmer en de wedstrijd – David McKee

Er is weer een nieuw vrolijk avontuur van de kleurtjesolifant Elmer! David McKee schreef nu het prentenboek Elmer en de wedstrijd over het bekende en populaire karakter. Zoals altijd is het weer een vriendelijk avontuur geworden voor peuters en kleuters.

Op een dag maken Elmer en Wilbur een wandelingetje als ze worden ingehaald door een groepje rennende olifanten. ‘We kijken wie het snelste is!’ roepen de olifanten, maar ze zijn het er niet over eens wie er gewonnen heeft.

Elmer besluit om een echte wedstrijd te organiseren. De olifanten beschilderen zich in alle kleuren van de regenboog. Het wordt een spannende wedstrijd en aan het eind krijgen alle deelnemers een mooie medaille van Elmer. Kortom, een vrolijk prentenboek over vriendelijke dieren in een kleurrijke jungle.

Titel: Elmer en de wedstrijd
Auteur: David McKee
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000351060
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Het dikke boek van Elmer – David McKee
Lees ook:Elmer in de sneeuw – David McKee
Lees ook:Elmerdag
Lees ook:Elmer en de overstroming – David McKee
Lees ook:Elmer en het deuntje – David McKee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>