Mijn memo-boek Dieren & Voertuigen

Uitgeverij Veltman heeft twee prachtige doe- en leerboeken uitgebracht: Mijn memo-boek Dieren en Mijn memo-boek Voertuigen. Zie jij de giraf? En zie jij de vrachtwagen?

Met deze twee kleurrijke beeldboeken leren jongens en meisjes alles over dieren en voertuigen, terwijl ze spelenderwijs hun woordenschat uitbreiden. Inclusief twintig setjes memorykaarten om alle nieuwe woorden te oefenen.

Titel: Mijn memo-boek Dieren / Mijn memo-boek Voertuigen
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 97890483119279789048311934
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Mijn eerste 1000 dieren – Agnes Besson
Lees ook:Beweeg mee: Mijn boekenbox, voertuigen – Julie Mercier
Lees ook:Kleine onderzoekers: Voertuigen & Dieren – Ruth Martin
Lees ook:Mijn kleine lampjesboek: Voertuigen
Lees ook:Mijn eerste kijkboekje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>