Waar is mijn sok – Marijke ten Cate

Een kleurrijk kartonboek voor urenlang kijk- en zoekplezier. Een zoekboek, een vertelboek, een herkenboek, een genietboek, Waar is mijn sok? is alles tegelijk. Iedere plaat heeft een eigen kleur, een eigen kledingstuk dat zoek is en een eigen thema, alles getekend in de vrolijke stijl van Marijke ten Cate.

Verborgen grapjes
Als je als voorlezer de kledingstukken wel ongeveer gezien hebt, kan je overgaan op allerlei andere zoekzaken. Op elke pagina gebeurt zoveel, je kan echt eindeloos variëren in je verhaal. Laat het kind in je los of laat je kind los op de illustraties. Je zult verbaasd staan. Echt een superleuk boekje.

Titel: Waar is mijn sok
Auteur en illustrator: Marijke ten Cate
Uitgeverij Lemniscaat
ISBN: 9789047703808
Vanaf ongeveer een jaar

Lees ook:Mijn vliegveld
Lees ook:Ssst… Poes slaapt – Marijke Rondelez
Lees ook:Mijn brandweerkazerne
Lees ook:Owie en het geheime ding – Marianne Fraiquin en Henderien Steenbeek
Lees ook:De gele ballon – Charlotte Dematons

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>