Netjes wachten in de rij! Tomoko Ohmura

Vijftig dieren staan te wachten in een lange rij. Vijftig dieren, keurig netjes van klein naar groot. Sommigen staren rustig voor zich uit, anderen hebben de grootste lol tijdens het wachten. Een enkeling wordt heel erg zenuwachtig, zoals het schaap dat achter de wolf staat en de zebra die tussen de leeuw en de tijger terecht is gekomen. Maar waar wachten ze eigenlijk op? 

Ze wachten op een superspectaculair ritje op de rug van de walvis, het grootste dier van allemaal!

Tijdens het wachten wordt gespeeld, geplaagd en gepraat. Leuk om samen te tellen, de dieren te benoemen. Een mooi prentenboek, vierkant en stevig. Met uitklapplaat en veel orginele elementen om het boek vaak te kunnen lezen zonder dat het gaat vervelen.

 

Netjes wachten in de rij! staat in de Prentenboek Top Tien van De Nationale Voorleesdagen 2012.

Titel: Netjes wachten in de rij
Auteur: Tomoko Ohmura
vanaf vier jaar

Lees ook:Eikenbosverhalen: Kleuren & Tellen – Julia Donaldson
Lees ook:Mijn eerste dieren ontdekken – Magali Clavelet
Lees ook:Driehoek – Mac Barnett
Lees ook:12345678910 MIAUW!
Lees ook:Wil je mijn vriendje zijn? (Gebonden kartonboek) – Eric Carle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>