De kleine voetganger – Patricia Geis

Spelenderwijs de verkeersregels leren kun je nu met De kleine voetganger van Patricia Geis, een boekje met verkeersborden en een spelbord met voertuigen en voetgangers bestaande uit sfeervolle illustraties.

Kleine Kat gidst je veilig door het verkeer! Loop samen met Kleine Kat door de stad en leer hoe je een goede voetganger wordt. Een interactief boek met pop-ups en flapjes, verrassingen en zelfs een uitvouwbare stad! Vouw de auto’s en de voetgangers in elkaar… en spelen maar!

Titel: De kleine voetganger
Auteur: Patricia Geis
Uitgeverij: Oogappel
ISBN: 9789002262746
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Op de luchthaven
Lees ook:Klassieker: Otto rijdt heen en weer naar de stad – Tom Schamp
Lees ook:Mijn grote heldenboek
Lees ook:Iedereen is welkom – Patricia Hegarty
Lees ook:Nog een kusje… en dan naar bed! – Patricia Geis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>