Mijn wereld in het klein – Jasper Léonard

Kijk mee door de ogen van de fotograaf en ontdek de wereld in het klein! Jasper Léonard maakte namelijk een uniek fotoboek met speelse kijk- en zoekopdrachten en leuke en herkenbare thema’s zoals dieren, strand, feest en nog veel meer voor iedereen vanaf 4 jaar.

Vanaf daken, hoogtewerkers en helikopters legde Jasper Léonard de wereld vast. Hij fotografeerde de wereld in het klein met Tilt-Shift lenzen en op elke prent staan vragen die je kunt beantwoorden door de oplossing te zoeken in de foto.

Titel: Mijn wereld in het klein
Auteur: Jasper Léonard
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401450782
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Nieuwe delen in de Jasper-reeks
Lees ook:Jasper & Julia Omnibus – Evelien van Dort
Lees ook:Mijn reuze zoekboek: Dieren – Benjamin Bécue
Lees ook:Lance & Lot zoeken zich rot – Linda de Haan
Lees ook:Mijn grote zoekboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>