Het grote Superjuffie doeboek – Janneke Schotveld

Nu kun je urenlang plezier beleven met Superjuffie, want Het grote Superjuffie doeboek is speciaal gemaakt voor alle Superjuffie fans en zit vol met de leukste knutsels, tips, raadsels , strips, verhalen en weetjes!

Kinderen, (groot)ouders, leerkrachten en boekhandelaren, inmiddels kennen ze Superjuffie allemaal. Voor wie niet genoeg kan krijgen van de avonturen van Superjuffie is er nu Het grote Superjuffie doeboek.

Het is een heerlijk doeboek met verhalen, puzzels, spelletjes, tekenworkshops, recepten, knutselopdrachten, quizjes, en allerlei weetjes en feitjes over Superjuffie, zodat je nog meer van haar komt te weten en jezelf een echte Superjuffie-kenner mag noemen!

Speel toneel met Superjuffie, leer hoe je Superjuffie tekent, doe de Superjuffie-test en wordt een echte Superjuffie-expert!

Titel: Het grote Superjuffie doeboek
Auteur: Janneke Schotveld
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000353934
Voor kinderen tot en met 12 jaar.

Lees ook:Superjuffie komt in actie – Janneke Schotveld
Lees ook:Superjuffie in de jungle – Janneke Schotveld
Lees ook:Superjuffie op de Zuidpool – Janneke Schotveld
Lees ook:Superjuffie op safari – Janneke Schotveld en Annet Schaap
Lees ook:Superjuffie op kamp – Janneke Schotveld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>