Mijn grote heldenboek

Mijn grote heldenboek is een interactief boek vol reddingsoperaties met flapjes, pop-ups en bewegende delen. Spelen en leren met het actuele thema: helden van elke dag. 

Flitsende zwaailichten en loeiende sirenes… daar zijn de helden van de reddingsbrigade! In dit boek vol flapjes, verrassingen en spelletjes kom je al spelend alles te weten over hulpdiensten, reddingswerkers en noodsituaties.

Titel: Mijn grote heldenboek
Uitgeverij: SU Books
ISBN: 9789002262975
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Mijn grote junglezoekboek – Josef Antòn
Lees ook:Mijn eerste codeerboek – Kiki Prottsman
Lees ook:Waar is mijn knuffel? – Marion Billet
Lees ook:Mijn kleine geluksdoosje – Jo Witek
Lees ook:Mijn kleine lampjesboek: Dieren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>