De vier kaboutertjes in de herfst – Marianne Busser & Ron Schröder

De vier kaboutertjes in de herfst van Marianne Busser en Ron Schröder is een ontdekkingstocht door de herfst met korte verhaaltjes, versjes en weetjes over de herfst. Én met paginagrote illustraties van Hanneke de Jager, in een collagetechniek waarbij allerlei materialen zijn verwerkt.

Vier kaboutertjes wonen in het bos. En waar beleef je de ­seizoenen meer dan daar? Een sfeervol en fijn voorleesboek vol vallende blaadjes, eikeltjes, ­kastanjes en beukennootjes. Paddenstoelen, storm en regen. De vier kaboutertjes beleven er de mooiste verhalen mee en peuters en kleuters zullen genieten van hun herfstavonturen.

Titel: De vier kaboutertjes in de herfst
Auteur: Marianne Busser & Ron Schröder
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048825752
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:De vier kaboutertjes in de lente – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Sammie in de herfst – Anita Bijsterbosch
Lees ook:Bobbi in de herfst – Monica Maas
Lees ook:De ark van Noach – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Het grote seizoenenboek – Marianne Busser & Ron Schröder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>