Free run – Annemarie Bon

Free run is de nieuwe, spannende jeugdroman van Annemarie Bon dat perfect is voor de jeugd en ook vooral voor jongens van de ­eerste en tweede klas middelbare school.

Het bevat namelijk een bijzonder en onbekend thema: hoe is het om als ­jongere staatloos te zijn? En een spectaculair talent, want de hoofdpersoon doet aan freerunning.

Ward heeft geen identiteitsbewijs, is nooit aangegeven bij de burgerlijke stand – hij bestaat niet. Als zijn eveneens illegale, Venezuelaanse moeder op een dag wordt opgepakt en uitgezet, staat Ward er alleen voor.

De enige die daar verandering in kan brengen is zijn biologische vader, die hem bij zijn geboorte nooit erkend heeft. Dan begint een spannend verhaal over de zoektocht naar Wards bio­logische vader. Wat Ward op de been houdt, is zijn passie voor freerunning.

Titel: Free run
Auteur: Annemarie Bon
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048832156
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Challenge – Annemarie Bon
Lees ook:De koopmansbruid
Lees ook:Annemarie is Annie M.G. Schmidt niet
Lees ook:Het jaar dat de wereld op zijn kop stond – Clare Furniss
Lees ook:Tegen de muur op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>