Mijn eerste computer – Anne-Sophie Baumann

Computers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De schattige poesjes in dit draagbare computerboek helpen baby’s en peuters op weg. Mijn eerste computer is dus een interactief kartonboek waarmee je kan spelen en leren: vormen, kleuren, cijfers en tegenstellingen.

Dit interactieve boek werd ontwikkeld door Anne-Sophie Baumann, expert in pedagogisch onderbouwde kinderboeken. Kleine kinderhandjes kunnen de flapjes en bewegende onderdelen gemakkelijk zelf kan hanteren en zo de fijne motoriek oefenen.

Titel: Mijn eerste computer
Auteur: Anne-Sophie Baumann
Uitgeverij: Oogappel
ISBN: 9789002262890
Voor kinderen vanaf 10 maanden.

Lees ook:Mijn eerste gereedschapskist – Anne-Sophie Baumann
Lees ook:Raar maar waar: Lengte
Lees ook:Mijn grote heldenboek
Lees ook:Sophie Pop-up Kiekeboe!
Lees ook:Klassieker: Het grote beren winterboek – Anne-Marie Frisque

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>