Baby’s eerste boek

Op de leeftijd van twee maanden hebben baby’s een sterke voorkeur voor zwart-witpatronen en vanaf drie maanden krijgen ze aandacht voor felle kleuren. Dit boek vol patronen en kleuren die de visuele ontwikkeling stimuleren is daarom heel geschikt als eerste kijkboek voor baby’s.

Baby’s en peuters houden van Uki, die elke dag te zien is op Ketnet en op RTL Telekids. Lieve Uki en zijn vrolijke vrienden Konijn, Egel, Eend, Schildpad en Eekhoorn trekken op een ongedwongen manier de aandacht van baby’s en peuters.

Titel: Baby’s eerste boek
Serie: Uki
Uitgeverij: Manteau
ISBN: 9789002262647
Voor kinderen tussen de 0 en 6 maanden.

Lees ook:Baby ziet… slaap zacht
Lees ook:Baby’s eerste badboekje – Stella Bagott
Lees ook:Wat ziet de baby? Baby ziet…..een kijkboek
Lees ook:Hallo Baby! Kleuren & Tellen
Lees ook:Lieve snoetjes & Mooie staartjes – Liesbet Slegers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>