Heel veel meiden op de Girlsfair!

Afgelopen zaterdag was de eerste editie van de Girlsfair, en dat was een groot succes! Maar liefst 4000 meiden waren aanwezig op de fair die werd gehouden in de Westergasfabriek in Amsterdam. Zij konden vanaf  13:00 genieten van heel veel fashion, beauty & lifestyle. Je kon op de foto met het drankje SHE, om kans te maken om het nieuwe gezicht van de campagne te worden. Er was een modeshow van Bjorn Borg, je kon je nagels laten lakken en er waren een aantal leuke workshops om je op te maken et cetera. Allemaal hartstikke leuk en gezellig. Daarnaast kon je er lekker eten, vooral de felgekleurde cupcakes waren smakelijk

Er waren ook veel optredens van o.a. Caro Emerald en Alain Clark. De presentatie werd gedaan door Jim Bakkum, en dat deed hij ontzettend leuk
Ik heb het optreden van Alain Clark gezien, en deze was echt geweldig! Hij gaf echt een spetterend optreden en veel meiden zongen lekker mee.
Daarnaast ging ik er natuurlijk heen voor de boeken. The House of Books was namelijk aanwezig en Chantal van Gastel signeerde heel veel exemplaren van haar boek Zwaar verliefd. Naast de boeken van Chantal van Gastel, kon je ook andere boeken kopen, zoals Betoverd van Kami Garcia en Margaret Stohl.

Kortom: het was een heel geslaagde dag voor meiden! Ik ben nu al benieuwd naar volgend jaar.

Hieronder een impressie.

Lees ook:Kat en Vis – Alain Clark
Lees ook:Het eerste en grootste girls only event: Mode, beauty en lifestyle tijdens GirlsFair
Lees ook:De tina-dag was een superdag!
Lees ook:Manuscripta was een groot feest
Lees ook:Grote namen op eerste girls only event

1 Reacties // Reageer

One thought on “Heel veel meiden op de Girlsfair!

  1. stefanie

    Ik vond het eigenlijk best tegenvallen had er meer van verwacht. Het was klein weinig aanbod had er zeker meer van verwacht. Misschien volgend jaar wat groters aanpakken met meer producten vor de dames/meisjes onder ons. Ik had het zef na 2 uur al gezien.
    Stefanie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>