Twee leuke filmpjes Kinderboekenweek 2009

Vandaag nam ik even een kijkje op de kinderboekenblog hyves en daar stonden plots twee leuke filmpjes over de kinderboekenweek. Jan Paul Schutten vertelt hierin over De wraak van het spruitje en over het restaurant van de toekomst. Erg interessant! Bekijk ze hier!

Ook op boeken.blog.nl wordt aandacht besteed aan de Kinderboekenweek. Mijn collega plaatste daar een aantal filmpjes en nog wat leuke artikelen. En neem ook een kijkje op koken.blog.nl, waar lekkere recepten staan en tips die passen bij het thema van de Kinderboekenweek 2009.

Lees ook:Kinderboekenweek en KinderboekenBlog startklaar
Lees ook:Mijn eerste kookboek
Lees ook:Al het laatste nieuws over de Boekenweek
Lees ook:Ik wil wel dit appeltje voor de dorst! Jij ook?
Lees ook:Mijn eerste kookboek

1 Reacties // Reageer

One thought on “Twee leuke filmpjes Kinderboekenweek 2009

  1. ...

    geinige filmpies!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>