Julia Donaldson & Axel Scheffler-weken

In het najaar organiseren Uitgeverij Gottmer en Uitgeverij Lemniscaat samen een actie rond de prentenboeken van het duo Donaldson & Scheffler.

De prentenboeken van Julia Donaldson en Axel Scheffler zijn in de Angelsaksische wereld immens populair. De carrière van dit sterduo kreeg een vliegende start met De Gruffalo. Van dit prentenboek gingen wereldwijd meer dan twee miljoen exemplaren over de toonbank.
Daarna volgden nog veel meer prentenboeken, die binnen de kortste keren de bestsellerstatus bereikten. The Independent roemde het werk van Donaldson & Scheffler ooit als ´Picture book perfection´ en een betere omschrijving is er eigenlijk niet. Een dergelijke sterrenstatus hebben Julia Donaldson en Axel Scheffler in Nederland en Vlaanderen nog niet, vandaar dat Gottmer en Lemniscaat de handen ineenslaan om dit najaar alle prentenboeken van dit succesvolle duo extra in het zonnetje te zetten.

Van 20 oktober tot en met 31 december 2009 krijgt elke klant die een prentenboek van Donaldson & Scheffler koopt een gratis spelletjesboek met 24 pagina´s vol puzzels en kleurplaten, met in de hoofdrollen de Gruffalo, de heks uit Stap maar op mijn bezemsteel, de walvis uit De slak en de walvis en het ontroerende Mannetje Tak.

Lees ook:Het Grote Gruffalo Doeboek – Julia Donaldson
Lees ook:Eikenbosverhalen: Kleuren & Tellen – Julia Donaldson
Lees ook:Het kind van de Gruffalo (Geluidenboek) – Julia Donaldson
Lees ook:Mannetje Tak (kersteditie) – Julia Donaldson
Lees ook:Het Eikenbosverhalen stickerdoeboek – Julia Donaldson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>