Kikker & Vriendjes verschijnt als interactief tv-spel

Kikker en zijn vriendjes Varkentje, Eend, Rat, Beertje en Haas uit de boeken van Max Velthuijs maken hun debuut in hun allereerste game: het interactieve tv-spel Kikker & Vriendjes.

Op basis van de animatieserie die op tv werd uitgezonden, is een tv-spel ontwikkeld voor de allerkleinste gamers. Het tv-spel is voor jonge kinderen vanaf 3 jaar eenvoudig zelfstandig te spelen met de afstandsbediening van de dvd-speler. Ook kunnen zij het Kikker & Vriendjes tv-spel spelen op de draagbare dvd-speler in de auto, op de computer of zelfs in gameconsoles met een dvd-speler.

Het Kikker & Vriendjes tv-spel is gebaseerd op het alom bekende ganzenbordprincipe. Als je een raadsel, puzzel, opdrachtje of mini-game goed hebt uitgevoerd, mag je een vakje verder. Maar pas op voor de valkuilen! Door de vele verschillende spelletjes is het iedere keer weer anders. Alle spelletjes worden duidelijk uitgelegd door Lot Lohr (Sesamstraat).

Het Kikker & Vriendjes tv-spel is vanaf 12 mei overal verkrijgbaar voor € 14,99. Het wordt uitgebracht door De Kunst, die ook luisterboeken en dvd´s op de markt brengt.

[Bron: Leesplein]

Lees ook:Spelen met Kikker – Max Velthuijs
Lees ook:Kikker speelt verstoppertje
Lees ook:Foamboekjes Kikker
Lees ook:Mijn kleine kikker – eerste woordjes. Max Velthuijs
Lees ook:Klein wit visje heeft veel vriendjes – Guido Van Genechten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>