Eindelijk in de bioscoop!

Vandaag is het 4 december en dat betekent niet de dag voor Sinterklaas, alhoewel dat natuurlijk wel zo is, maar de dag dat Twilight in premiere gaat! Ik heb hier heel lang op gewacht en ik ben ook erg benieuwd hoe de film is. Als verslaafde van de Twilight-boeken hoop ik dat de film is wat ik ervan verwacht. Al komt het heel vaak voor dat een boekverfilming niet beter is dan het boek, maar we zullen zien.

Ik ga volgende week naar de film en dan breng ik natuurlijk een uitgebreid verslag uit. Voor degene die nog overtuigd moeten worden of zij wel of niet de film in de bioscoop willen zien, of voor degene die niet weten waar Twilight over gaat. Bekijk hieronder de trailer of lees de recensies over de eerste twee delen Twilight en Nieuwe maan of andere berichten en nieuws over de serie.

Lees ook:Prins Caspian in de bioscoop
Lees ook:De brief voor de koning
Lees ook:Angus, Thongs and Perfect Snogging
Lees ook:Verfilming Hoe overleef ik… nu in de bioscoop
Lees ook:Premiere nieuwste trailer Eclipse bij Oprah

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eindelijk in de bioscoop!

  1. Saar

    heb de film gezien, vond het best een leuke film. De boeken zijn alleen wel mooier om te lezen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>