Tip van de week: Schooier

Het boek van de week is deze keer een leuk boekje voor kinderen vanaf drie jaar. Over een hondje die hoopt op een nieuw baasje. Schooier.

Er was eens een hondje zonder naam en zonder huis, maar met vlooien! Hij is op zoek naar een baasje, maar het jongetjes waar hij in het park mee speelt mag hem niet mee naar huis nemen. Zijn moeder wil zo’n ‘Schooier’ niet in huis hebben.

Als de jongen gaat verhuizen kan hij het niet over zijn hart verkrijgen om de hond achter te laten en probeert van huis weg te lopen. Maar de hond houdt hem tegen en zo komt het dat Schooier toch een gezin krijgt om bij te wonen.

Auteur en illustrator: Helen Stephens
Aantal pagina‘s: 32 blz.
Leeftijdsadvies: 3+

Lees ook:Schooier
Lees ook:Olivier & Vlek – Claire Freedman
Lees ook:Hondje, de enige echte – Yvonne Jagtenberg
Lees ook:Spelen met fantasie
Lees ook:Dromen van Mokka – An Swerts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>