Er is een tijd van komen……

….en helaas ook om te gaan. Ik stop met het schrijven voor Kinderboeken.blog.nl. Dus bij deze nogmaals de oproep; wie wordt mijn opvolger?

27 januari 2014 – Ik wil jullie bedanken. Al mijn trouwe lezers en natuurlijk ook de uitgeverijen voor het opsturen van alle recensie exemplaren. En iedereen die meehielp aan de verdere verspreiding van mijn boekentips via Facebook en Twitter.

Ik heb het dik twee jaar met superveel plezier gedaan. Ik heb genoten van ontzettend veel prenten-, kijk-, lees- en voorleesboeken. Thuis op de bank, maar ik heb ook veel uurtjes in de bieb doorgebracht. Maar ja, naast dit blog heb ik nog heel veel andere leuke dingen op mijn verlanglijstje staan. En ik wil gewoon lekker genieten van mijn gezinnetje. Ik blijf wel wekelijks recensies schrijven voor Boekenwolk, de online Kinderboekenbibliotheek waarmee je kan lezen op je tablet.

Ook ben ik zelf gek op schrijven voor kinderen, dus wie weet schrijft mijn opvolger in de toekomst nog een boekbeschrijving over mijn eerste kinderboek op dit blog;-)

Neem jij mijn stokje over?
Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Doen hoor, is hartstikke leuk!

Groetjes.

Annemieke Friesen

 

 

Lees ook:Zomeractie Boekenwolk: Een lange zomer lang lezen op je tablet!
Lees ook:Deze blog gaat stoppen, maar…
Lees ook:De ‘lucht’ zit vol Kinderboeken! Boekenwolk is los!
Lees ook:Laat de kinderboeken maar weer komen! Mijn kraamverlof is voorbij
Lees ook:De tina-dag was een superdag!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Er is een tijd van komen……

  1. Anne

    dag! wat is de minimale leeftijd voor de nieuwe blogger? mag het ook een kind zijn? (puber)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>