Nieuwe kinderboekenblogger

Jij hebt iets met kinderboeken. Je bent op zoek naar informatie over een bepaald kinderboek of een leuke kadotip. Misschien ben je gewoon toevallig op deze site terecht gekomen. In alle gevallen, leuk dat je er bent!

Mijn naam is Annemieke Friesen. Ik heb een grote passie voor kinder- en jeugdboeken. Ik lees ze graag, maar ik schrijf zelf ook graag. Een perfecte combinatie voor dit blog dacht ik!
Ik wil bij deze mijn voorgangster Natasja Storm bedanken voor alle berichten die ze jarenlang op de blog plaatste en haar succes wensen met haar young-adults website en haar schrijven!

Wat kan je op kinderboekenblog vinden?
Je bent hier aan het juiste adres voor alles wat je maar wilt weten over (digitale) kinderboeken. Informatie over nieuw verschenen boeken, regelmatig voorzien van kritische  noot. Natuurlijk houd ik je op de hoogte van illustratoren, auteurs, leespluimen, voorleesdagen, kinderboekenevents en andere leuke onderwerpen.

Ik hoop vooral dat jullie het leuk vinden om met me mee te praten. Jullie reacties en meningen zijn dan ook van harte welkom.

Groeten van mij en tot snel!

Lees ook:Alles over kinderboeken
Lees ook:Nu ook op Hyves!
Lees ook:Deze blog gaat stoppen, maar…
Lees ook:Nieuwe rubriek op Kinderboeken.blog.nl
Lees ook:Kinderboeken blog wenst u een fijne kerst

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe kinderboekenblogger

 1. Maaike

  Wat fijn dat je jouw passie nu kan delen met de wereld! Succes op je nieuwe blog, ik ben in ieder geval 1 van de trouwe bezoekers!

    /   Reply  / 
 2. Ingrid Friesen

  Supertrots op jou! Heel veel succes en lezers gewenst met je leuke blog. Ik ben er in ieder geval één van!

    /   Reply  / 
 3. Mascha Meulenbroek

  Wat leuk!! Ik ga je zeker volgen!!
  Groetjes Mascha

    /   Reply  / 
 4. Edwin

  Dit ziet er prachtig uit.
  Heel veel succes!

    /   Reply  / 
 5. kate

  Veel succes met het blog!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>