De moedige avonturen van Bang Zwaantje

Dit boek vertelt over een spannend avontuur over een zwaantje dat geen gewoon zwaantje is. Hij is een zwaantje met watervrees! Als hij op een dag besluit om niet met zijn familie het meer over te zwemmen, staat hem een groot avontuur te wachten. Hij zal de winter door moeten brengen op het land. Gelukkig is hij niet alleen en ontmoet hij vreemde dieren waar hij vriendschap mee sluit en veel van leert. De vraag is natuurlijk… zal hij zijn angst overwinnen?

Bij elk hoofdstuk heeft de schrijftster, die fysiotherapeute is, aanstekelijke en verantwoorde kinderoefeningen bedacht waarmee kinderen het zwaantje en de andere dieren uit het verhaal kunnen nadoen. Zo kunnen kinderen het verhaal actief meebeleven en tegelijkertijd op een gezonde manier hun hele lichaam in beweging brengen.

Een voorlees- en beweegboek met prachtige illustraties, geschreven door ‘Nana’ en opgedragen aan haar kleinkinderen. Leeftijd: 3 tot 7 jaar.

Titel: De moedige avonturen van Bang Zwaantje
Auteur: Nana
Illustraties: Wim Elzinga

[isbn]9789078946021[/isbn]

Lees ook:Coppelia – Siep Posthuma & Janine Brogt
Lees ook:Zwaan wil een fiets – Daniel Barbot
Lees ook:Handboek dieren tekenen – Christopher Hart
Lees ook:Mijn schuifboekje – Nathalie Choux
Lees ook:Gezond vegetarisch koken voor kids – Nicola Graimes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>