Prins Caspian in de bioscoop

Het tweede deel van De kronieken van Narnia: Prins Caspian is vanaf woensdag 2 juli 2008 in de bioscoop te zien! Het eerste deel De leeuw, de heks en de kleerkast was natuurlijk al een geweldige film. Zal dit tweede deel het overtreffen? Bekijk ook de trailer!…

In Prins Caspian beleven de vier kinderen weer een spannend avontuur. Ze keren terug naar het land Narnia waar prins Caspian zijn plaats op de troon moet innemen. Prins Caspian moet zich echter verschuilen voor zijn oom Miraz, want hij wil Caspian liever dood hebben. Miraz wil dat zijn zoon op de troon komt in plaats van de prins. Zal het de vier kinderen lukken om te zorgen dat prins Caspian op de troon komt?

Gaan jullie de film in de bioscoop kijken? Of wachten jullie tot de film uitkomt op DVD? Hieronder is de trailer te zien!

Lees ook:Vind jij dit een mooi nummer?
Lees ook:Heb jij deze hunk al gezien in de bioscoop?
Lees ook:Prins Caspian filmeditie
Lees ook:Knappe prins te zien op DVD
Lees ook:Avontuurlijke trailer The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prins Caspian in de bioscoop

  1. joost

    naar deze film moet je echt gaan 1 was al geweldig maar de 2de nou dan geloof je, je ogen niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>