Beer en Bij – Stijn Moekaars

Betere vrienden dan Beer en Bij kun je je niet voorstellen. De personages van schrijver Stijn Moekaars zijn weer present in een vernieuwd voorleesboek met 30 voorleesverhalen.

Als Beer zich verdrietig voelt, staat Bij klaar om hem te troosten. Wanneer Bij zijn vleugel bezeert, verzorgt Beer hem. Wat er ook gebeurt, Beer en Bij praten altijd met elkaar. En ze smullen altijd van lekkere honingkoekjes …

Deze omnibus bundelt de boeken Beer en Bij en Beer en Bij maken muziek. Ontdek opnieuw de heerlijke verhalen over de twee dierenvrienden. Om voor te lezen vanaf 5 jaar of om zelf te ontdekken vanaf 7 jaar.

“Toen Beer en Bij het levenslicht zagen in 1996 was het overduidelijk: hun vriendschap stond als een (eiken)boom. In deze vernieuwde verhalenbundel ontdek je opnieuw de verwondering van de twee boezemvrienden.” – Stijn Moekaars

Titel: Beer en Bij
Auteur: Stijn Moekaars
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044820744
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Ta-boe! Stoute liedjes voor lieve kinderen – Stijn Moekaars & Ruben Appermont
Lees ook:Kijk uit, Millie! – Stijn Moekaars
Lees ook:Stijn, uitvinder zet een tent op – René van der Velde
Lees ook:Op stap met Kleine Beer en Kleine Tijger – Janosch
Lees ook:Stijn, uitvinder – René van der Velde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>