Wonderland

Wonderland biedt lezers een gevoel dat voortborduurt op het succes van eerdere YA-kerstbundels, maar in deze bundel zijn alle verhalen gesitueerd in Nederland en België.

In navolging van internationale bestsellers ‘Let it snow’ en ‘My True Love Gave To Me’ hebben tien young adultauteurs uit Nederland en België een bundel vol romantische kerstverhalen geschreven die je hart sneller zullen doen kloppen.

Van fantasy tot contemporary en van thriller tot paranormal: Wonderland bevat voor ieder wat wils met verhalen waarin ware liefde en de kerstgedachte centraal staan. Met deze collectie heb je tien goede redenen in handen om lekker bij de open haard te kruipen en weg te dromen tijdens de wintermaanden.

Ook Jen Minkman (Storm Publishers), Chinouk Thijssen (Clavis), Patty van Delft (Celtica), Anne Nicolai (De Crime Compagnie), Debora Elisabeth (DVP), Vanessa Gerrits (DVP), Rianne Werring en Marijke F Jansen hebben bijgedragen aan deze heerlijk romantische kerstbundel, die duidelijk maakt dat YA-verhalen echt niet allemaal uit het buitenland hoeven te komen om kwaliteit te bevatten. De Hebban Proza Pitch 2016 werd gewonnen door Patty van Delft, die ook in deze bundel staat met haar spannende verhaal ‘Droomband’.

Titel: Wonderland
Auteur: Meerdere auteurs
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
ISBN: 9789492585059
Voor Young Adults.

Lees ook:Alice in Wonderland wereldwijd geboycot
Lees ook:Magisch – Eva Moraal, Jen Minkman, Vanessa Gerrits e.a.
Lees ook:Schitterende trailer: Tim Burton’s Alice in Wonderland
Lees ook:Bijzondere vertelsels – Ransom Riggs
Lees ook:De superdikke meester Jaap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>