Aan mijn lieve… – Emily Trunko

‘B, ik hou ook van jou, maar hij is hier wél, en jij niet… – T’ Heb jij ooit je vroegere zelf willen waarschuwen? Heb jij ooit een ex willen vertellen dat je nog steeds van haar houdt? Heb jij je ooit afgevraagd waarom je beste vriendin niet meer met je praat? Ben jij ooit boos op iemand geweest, maar heb je nooit echt uitgelegd waarom?

Je bent niet de enige. Wereldwijd zijn er duizenden mensen met dezelfde gevoelens die deze verwerkten in brieven. Brieven die vervolgens nooit verzonden werden, maar nog altijd liggen te wachten.

Aan mijn lieve… is gebaseerd op de verslavende Tumblr-pagina ‘Dear My Blank’ waarop duizenden onbekenden hun nooit eerder verzonden brieven delen. De verzameling geeft een inkijkje in de diepste geheimen, het liefdesverdriet, de blijdschap en het leed van anonieme inzenders. Door de rauwe emoties en eerlijkheid raken de brieven je recht in je hart. Dit boek is een verzameling van de mooiste inzendingen, aangevuld met nieuwe geheimen en hartenkreten.

Titel: Aan mijn lieve…
Auteur: Emily Trunko
Uitgeverij: Blossom Books
ISBN: 9789463491013
Voor Young Adults.

Lees ook:300 brieven van Roald Dahl ontdekt
Lees ook:Brieven aan de duisternis – Brigid Kemmerer
Lees ook:Klassieker: Kinderjaren – Jona Oberski
Lees ook:Boektrailer: Wolfmaan – Tisa Pescar
Lees ook:Dit lees je in een adem uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>