Letter journal – Karlijn van de Wier

Letter journal is een workshop en notebook in één! Illustratrice Karlijn van de Wier laat op Instagram de mooiste (letter)illustraties zien. Dit is een luxe notebook (journal) om alledaagse quotes uit te drukken in illustraties en letters.

Karlijn begint met de basis van creative lettering zonder lastig jargon. Met oefenruimte om vooral zelf veel letters te tekenen. Daarna volgen ideeën om de belangrijke momenten van de dag vast te leggen met handlettering, gelardeerd met veel lifestylefoto’s ter inspiratie.

Bij elk hoofdstuk staan quotes, vragen en to do-lijstjes om zelf alledaagse momenten vast te leggen met versierde letters. Het journal wordt dus steeds persoonlijker; een boek met handige informatie en jouw eigen leven in letters.

Titel: Letter journal
Auteur: Karlijn van de Wier
Uitgeverij: Kosmos
ISBN: 9789043919784
Voor Young Adults.

Lees ook:Het ultieme handlettering boek voor kinderen – Linda Scott
Lees ook:V = de vos – Daan Remmerts de Vries
Lees ook:Jip en Janneke babyboek – Fiep Westendorp
Lees ook:Die® leest – Mirte Stut & Geurt van Donkelaar
Lees ook:Bonte beesten a.b.c – Marcus Pfister

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>