Duizend hoog – Katharine McGee

Duizend hoog is het debuut van Katharine McGee en een futuristische YA-soap vol roddels en romantiek in het New York van 2118. Het wordt ook wel de ‘futuristische Gossip Girl’ genoemd en een tv-serie is al in de maak!

In 2118 is New York de stad van innovatie en dromen. Iedereen wil iets, en iedereen heeft iets te verliezen. Maar dan springt een meisje van een duizend-verdiepingen-tellende toren in Manhattans Upper East Side.

Haar dood brengt een schandaal aan het licht dat zowel de elite op de bovenste verdieping als de gewone bewoners van de laagste verdiepingen aangaat. In deze wereld wordt ‘wie hoog klimt kan laag vallen’ wel heel letterlijk…

Titel: Duizend hoog
Auteur: Katharine McGee
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048827589
Voor Young Adults.

Lees ook:Duizelingwekkende hoogte (Duizend hoog 2) – Katharine McGee
Lees ook:Feest in de wolken – Tom Schamp
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:Duizend kilometer tussen jou en mij – Jennifer E. Smith

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>