Rivalen – Alyson Noël

Rivalen van Alyson Noël is een verhaal vol guilty pleasures, fascinerende personages en een thrillerachtig plot tegen de achtergrond van het flitsende nachtleven van Hollywood.

Het boek is beschikbaar met zwarte en witte cover. Dus als je het boek online bestelt, is het nog een verrassing welke kleur je straks in handen krijgt! RIVALEN – zelfs op cover-niveau…

Overal hangen de flyers: Wie wordt de beste promotor van de Unrivaled-clubs? Wie het hipste publiek en de populairste sterren naar de Hollywood-clubs weet te lokken, krijgt de meeste punten en wint uiteindelijk een enorme geldprijs.

Layla, Tommy en Aster behoren tot de uitverkorenen die mee mogen doen aan de wedstrijd. Voor alle drie hangt er veel van af, en dus gaat het hard tegen hard – zo hard dat ze zichzelf al na een paar weken nauwelijks nog terug herkennen.

Alles draait al snel om de jonge superster Madison Brooks. Wie háár weet te strikken, heeft al bijna gewonnen. Tot op een dag de filmster spoorloos verdwijnt en alle ogen zich richten op de drie jongeren die haar het laatst hebben gezien…

Titel: Rivalen
Auteur: Alyson Noël
Uitgeverij: HarperCollins
ISBN: 9789402709704
Voor Young Adults.

Lees ook:Zwarte lijst – Alyson Noël
Lees ook:Onder mijn huid – Marlies Slegers
Lees ook:1001 weetjes
Lees ook:Heb jij wel door hoe gelukkig je bent? – Dr. Seuss
Lees ook:Alle dagen donker – Marina Defauw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>