Ken jij de Sam Schoffel app al?

Een educatieve, kleurrijke app voor kinderen vanaf zeven jaar, die van speuren houden!

Het boek van Sam Schoffel
Sam Schoffel is een meesterspeurder. Tegen betaling van twee repen (chocola) lost zij alles op. Een superleuke detective voor kinderen vanaf zeven jaar met handige tips, waarmee je na het verhaal zelf een ‘zaak’ mag oplossen. Dit spannende kinderboek heeft AVI-leesniveau E4. Het is geschreven door Paul van Loon. Als je het als volwassene doorbladert zou je willen dat je het voor het eerst had gelezen toen je jong was.

De app van Sam Schoffel
Sam Schoffel krijgt een nieuwe zaak binnen. Jij helpt haar met het oplossen van de zaak. Na ieder gespeeld spel kun je een verdachte van de lijst afstrepen en kom je dichter bij de oplossing. De zaak uitgespeeld? De spelletjes kunnen ook los gespeeld worden!

Het spel kost €4,99 maar je kan hem gelukkig wel eerst gratis proberen. (Sam Schoffel Lite)

Klik hier om Sam Schoffels app meteen helemaal te downloaden

Filmpje van Sam

Lees ook:Sam Schoffel zoekt het uit – Paul van Loon
Lees ook:De moorden van Barkvik
Lees ook:De moorden van Barkvik
Lees ook:Het Ministerie van Oplossingen en de verdwenen Van Gogh (Het Ministerie van Oplossingen 2) – Sanne Rooseboom
Lees ook:Opnieuw de Gouden Lijst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>