Meester Jaap is een held (op sokken) – Jacques Vriens

De groep van Meester Jaap gaat op kamp in de Peel. Meester Jaap vertelt spannende verhalen over Peelheksen en spoken, dus als Dominique in het moeras valt, is iedereen in paniek.

De meester probeert haar te redden, maar valt er zelf ook in. Gelukkig is het niet diep en de kinderen trekken Dominique en hun meester er weer uit. Alleen de laarzen van meester Jaap blijven in het moeras achter. De kinderen vinden hem een echte held… op sokken! En natuurlijk zorgt meester Jaap voor gezelligheid in de klas. Hij verzint altijd wat nieuws en komt op voor kinderen die het moeilijk hebben. Een meester om van te blijven houden dus!

Meer over Meester Jaap
Jaap als held op sokken is al het zesde deel in de reeks van de dikke meester. In 2010 kwam ‘De superdikke Meester Jaap’ uit,  met daarin alle verhalen van de eerste vijf bundels. Het is een leuk boek om voor te lezen, maar vanaf acht kunnen kinderen het natuurlijk ook prima zelf lezen.

Leuk om te weten, Meester Jaap is een tip van de kinderjury 2012! Kijk hier voor meer tips in deze catagorie. (zes tot en met negen jaar) Je kan op het boek stemmen van 29 februari tot en met 11 maart 2012.

Titel: Meester Jaap is een held (op sokken!)
Auteur: Jacques Vriens
Illustratie: Annet Schaap
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
vanaf acht jaar

Lees ook:Jubileumuitgaven en een nieuwe meester Jaap
Lees ook:De superdikke meester Jaap
Lees ook:Jacques Vriens wint Letse kinderjuryprijs
Lees ook:Jacques Vriens: 35 jaar meesterverteller
Lees ook:Kietel nooit een krokodil – Bette Westera

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>