Tom Groot goeie smoes – Liz Pichon

En alweer een te gekke graphic novel over Tom Groot. ‘Goeie smoes’ leest en kijkt supersnel (te supersnel) weg.

“Twee weken niet naar school, joepie! Ik hoef even helemaal niet aan saaie vakken te denken (en aan irritante dingen zoals Marcus Mulder). Ik kan me volledig concentreren op de goede dingen in het leven, zoals nieuwe manieren bedenken om mijn zus Delia het bloed onder de nagels vandaan te halen (en dat zijn er veel!). Helaas lijken een paar kleine probleempjes (zoals de tandarts en mijn maffe zus) roet in het eten te gooien…’

Iedereen houdt van Tom Groot. Deel een was binnen de kortste keren uitverkocht. Ook in dit tweede deel is Tom Groot weer lekker op dreef. Zijn ongelooflijk grappige dagboek vol gekke krabbels en tekeniningen zal de fans opnieuw aanspreken.

Titel: Tom Groot – goeie smoes
Maker: Liz Pichon
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025750428
Vanaf ongeveer negen jaar

 

Lees ook:Operatie rampenplan (Antboy 2) – Kenneth Bøgh Andersen
Lees ook:Lekker bezig (zeker weten!) (Tom Groot 10) – Liz Pichon
Lees ook:Suzy D. feest lekker mee (Suzy D. 3) – Karen Saunders
Lees ook:Maffe meiden 4ever maf
Lees ook:Ja, nee, misschien (Tom Groot 8) – Liz Pichon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>